ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde bir türkü evinde çıkan yangında, 3 işyeri ve 1 lojman tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.
Side turizm bölgesinde Kirve Türkü Evi'nde saat 15.00 sıralarında belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, türkü evini sardı. Alevler daha sonra yandaki 2 oto kiralama ofisine sıçradı. Yangın başladığı sırada Kirve Türkü Evi'nin üst katındaki lojmanda kalan 8 çalışan, alevleri fark edince, hemen dışarı çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine yangına Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Manavgat Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait arazöz ve Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne ait sulama araçları müdahale etti.
3 İŞYERİ YANDI
İşyeri sahipleri ve çevredeki esnafın yanı sıra bölgedeki turistler söndürme çalışmalarını endişeyle izledi. Söndürme çalışmaları sırasında bir itfaiye görevlisi 2 kolundan hafif şekilde yaralandı. Yaralı itfaiye erine, olay yerinde bekletilen ambulansta müdahale edildi. Jandarma ekipleri yolu trafiğe kapatarak güvenlik önlemi aldı. Ekiplerin yoğun çalışması sonunda yangın 2 saatlik çalışma sonunda söndürüldü. Yangında, İbrahim Yıldırım'a ait Kirve Türkü Evi, çalışanların kaldığı lojman ile hemen yandaki Ali Ercivan ve Hüseyin İnce'ye ait oto kiralama ofisleri tamamen yandı.

FOTOĞRAFLI