RAMAZAN Bayramı tatillerini geçirmek için İstanbul’dan yola çıkan İlhan Sivri’nin kullandığı otomobil, Tekirdağ’ın Malkara İlçesi’ne geldiğinde henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangının ardından sürücü İlhan Sivri’nin eşi Fatma Sivri hurdaya dönen otomobile bakarak gözyaşı döktü.

Ramazan bayramı tatilini memleketinde geçirmek için eşi ve 3 çocuğu ile birlikte İstanbul’dan yola çıkan İlhan Sivri’nin kullandığı 34 UON 35 plakalı otomobil, Tekirdağ’ın Malkara İlçesi’ne geldiği sırada motor kısmında alev aldı. Sürücü Sivri, eşinin uyarısı üzerine otomobili yolun sağına çekerek, ailesini araçtan indirdi ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede büyüyen alevlere müdahale ederek söndürdü.

Otomobil sürücüsü İlhan Sivri’nin eşi Fatma Sivri, yanan araca bakarak uzun süre gözyaşı döktü. Yangın nedeniyle büyük korku yaşayan çocuklar ise birbirlerine sarılarak ağladı. Benzinlikte iftar yaptıktan sonra yeniden yola çıktıklarında otomobilin motor bölümünden dumanlar yükseldiğini anlatan Fatma Sivri, “Benzinlikte iftar yaptık. Sonra tekrar yola çıktık. Az bir yol gitmiştik, arabadan duman çıktığını fark edip eşime ‘yanıyoruz’ diye seslendim. Arabadan inmemizle birlikte alevler sardı. Çok korktuk” diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI