ESKİŞEHİR'de 23 yaşındaki Emrah Tüzen, sevgilisi olduğu öne sürülen Filiz Ş. ile aralarında çıkan tartışma sonrasında tabancayla intihar etti.
Olay, öğle saatlerinde Erenköy Mahallesi Yeni Başak Sokak'ta meydana geldi. İddiya göre, Emrah Tüzen alkollü olarak gittiği evinde anne ve babasına yaklaşık 3 aydır birlikte olduğu Filiz Ş. ile evlenmek istediğini söyledi. Tüzen, "Filiz ile evlenmezsem canıma kıyarım" diyerek evden dışarı çıktı, ardından da otomobiliyle sevgilisinin Erenköy Mahallesi Yeni Başak Sokak'taki evine gitti. Emrah Tüzen, burada Filiz Ş.'nin kendinin dışında başka bir erkekle daha ilişkisi olduğunu öğrenince aralarında tartışma çıktı. Filiz Ş. evinden dışarı çıktıktan sonra Emrah Tüzen de cep telefonundan anne ve babasını arayarak "Hakkınızı helal edin" dedi. Tüzen daha sonra başına dayadığı tabancayı ateşledi.
Emrah Tüzen'in cep telefonunu açmamasından şüphelenen anne ve babası durumu polise bildirdi. Filiz Ş.'nin evine giden polisler kapıyı çilingirle açtırıp içeri girdiklerinde Tüzen'in cansız bedeniyle karşılaştı. Emrah Tüzen'in cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.