BURSA’da, sevdiği kızla evlenemeyen 39 yaşındaki Hakan Kireçtepe, tek başına yaşadığı evinde alkol aldıktan sonra tabancayla göğsüne tek el ateş ederek canına kıydı.
Olay, dün saat 19.00 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Hüdavendigar Mahallesi Çağla Sokak’ta meydana geldi. Bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan Hakan Kireçtepe, evinde alkol aldıktan sonra geçirdiği bunalım sonucu tabancayla göğsüne tek el ateş etti. Kireçtepe, olay yerinde yaşamını yitirdi. Olay, evlenmek istediği kız arkadaşı T.S.’nin telefonla ulaşamadığı Hakan Kireçteme'nin eşinden boşanan annesi Ayşe Muti’yi araması üzerine ortaya çıktı. Gelen telefon üzerine  oğlunun evine gidip kapıyı, yanında bulunan anahtar ile açan Ayşe Muti, oturma odasında oğlunun cansız bedeni ile karşılaştı.
Kireçtepe’nin cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
KIZIN AİLESİ EVLENMELERİNE KARŞI ÇIKIYORMUŞ
Olay karşısında şoke olan Ayşe Muti ifadesinde, oğlunun evlendikten sonra boşandığını ve maddi sıkıntı çektiğini söyledi. Oğlunun T.S. isimli kız arkadaşına aşık olduğunu söyleyen Ayşe Muti, "Evlenmelerine, T.S.'nin ailesi oğlum evlenip boşandığı için karşı çıkıyordu. Bunalım içindeydi. Gece sevdiği kızdan telefon gelince yalnız yaşadığı evine gittim. Kanlar içindeki cesedini görünce polise haber verdim" dedi.