Elvan EZBER İSTANBUL, () ATAŞEHİR'de hızlı olduğu öne sürülen servis minibüsü bir araçla çarpıştı. Takla atan minibüs içindeki yolcular yola savruldu. Kazada 7 kişi yaralandı.

Ataşehir'de saat 08.30'da meydana gelen kaza iddiaya göre şu şekilde gerçekleşti: Tuzla'dan gelen Arif Sönmez'in kullandığı 34 BEL 81 plakalı servis minibüsü Kadıköy'e doğru seyir halindeydi. Hızlı olduğu önü sürülen minibüsün sürücüsü Sönmez, Ferhat Paşa Mahallesi, 77. Sokak'ta yola girmek isteyen 34 HB 4089 plakalı aracı fark etti. Hızlı olduğu için sürücünün durduramadığı minibüs araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle minibüs takla atıp ters döndü. Minibüs içindeki yolcular yola savruldu. 

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralılara önce yol kenarında ilk yardım tedavisi uyguladı. Kazayı görüp olay yerine giden bazı vatandaşlar boyunluk takılan bir yaralı kadını yerden kaldırıp yardım etmek istedi. Ancak sağlık ekipleri tehlikeli gördükleri bu hareket karşısında vatandaşları uyardı. Ardından yaralılar ambulanslarla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

(FOTOĞRAFLI)