DENİZLİ'nin Buldan İlçesi'nde, sürücüsü bölünmüş yolda şerit ihlali yapan otomobil, karşıdan gelen başka bir otomobille çarpıştı. Kazada, 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
Denizli'deki bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan 23 yaşındaki Sinan Öz, bugün saat 05.30 sıralarında vardiya çıkışı, Sarımahmutlu Mahallesi'ndeki evine gitmek üzere 20 B 6093 plakalı otomobille yola çıktı. Buldan- Alaşehir Karayolu, Meyale Mevkisi'ne geldiğinde, bölünmüş yolda şerit ihlali yaptığı belirtilen Öz yönetimindeki otomobil, karşıdan gelen 36 yaşındaki Muzaffer Altınkum'un (36) kullandığı 34 ER 5336 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, büyük hasar gören her iki otomobilin sürücüsü de yaralandı. Yaralılar, ambulansla Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan durumu ağır olan Öz, doktorların müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İstanbullu bir şirket hesabına Buldan'dan üzüm kesimi yaptırdığı ve işçilerin başına giderken kazada yaralandığı öğrenilen Altınkum'un ise sağlık durumumun iyi olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Kazaya aşırı hız ve Öz'ün uykusuzluğa bağlı dikkatsizliğinin neden olduğu ileri sürülürken, jandarma soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. Bekar olan Öz'ün, babasının da 15 yıl önce devrilen traktörünün altında kalıp, yaşamını yitirdiği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI