Mustafa TURAPOĞLU/ TURHAL,(Tokat),() - TOKAT'ın Turhal ilçesinde serinlemek için Yeşilırmak'a giren 20 yaşındaki Tayfur Köseoğlu, akıntıya kapılınca boğularak öldü.
Olay, ilçe merkezi Terminal köprüsü yanında meydana geldi. Zile'den Turhal'a saman satmak için gelen Tayfur Köseoğlu, arkadaşları 18 yaşındaki Veysel Doğan ve 19 yaşındaki Samet Koçak sıcak havadan bunalınca serinlemek için Yeşilırmak'a girdi. Ancak bir süre sonra 3 arkadaş nehirde boğulma tehlikesi yaşadı. Gençlerden Veysel Doğan ve Samet Koçak kendi imkanları ile sudan çıktı. Tayfur Köseoğlu ise akıntıya kapılınca suda kayboldu. Olayı gören vatandaşların ihbarı sonrası olay yerine gelen ambulansla Veysel Doğan ve Samet Koçak Turhal Devlet Hastanesine götürüldü.
Suda kaybolan Tayfur Köseoğlu'nu aramak için Tokat'tan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri çağrıldı. Ekipler, Köseoğlu'nun suya girdiği yerin 60 metre ilerisinde cansız bedenine ulaştı. Sudan çıkarılan Tayfur Köseoğlu'nun cesedi otopsi için Turhal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI