ESKİ başbakanlardan Tansu Çiller’in yalısı ile Galatasaraylı eski yönetici, işadamı Cemal Özgörkey’in evine giren Yavuz K. son hırsızlığında vatandaşlar tarafından yakalandı. Dövülerek linç edilmek üzere olan Yavuz K.’yı polisler kurtardı. Daha önceden 80 kez polise geliş kaydı bulunan Yavuz K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Beşiktaş, Akatlar Mahallesi'nde 31 Ekim 2013'te meydana gelen olayda 33 yaşındaki T.C. adlı kadın oturduğu apartmana girdiği sırada kapısını kırmaya çalışan iki hırsızla karşılaştı. Şüpheliler T.C.’yi iterek kaçmaya başladı. Çığlıklar üzerine çevredeki vatandaşlar kaçan iki kişinin peşine düştü. İki sokak ilerde yakalanan hırsızlardan biri onu yakalayan kişiler tarafından darp edilmeye başlandı. Bu sırada ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri linç edilmek üzere olan hırsızı vatandaşların elinden kurtardı. Üzerinden kapı açmakta kullanılan tornivada, murç gibi aletler çıkan Yavuz K., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Diğer şüpheli ise yaya olarak kaçmayı başardı.
Hırsızlık Büro Amirliği'ne getirilen Yavuz K.’nın hakkında yapılan incelemede daha önce hırsızlık olaylarına karıştığı belirlendi. Polis kayıtlarına göre Yavuz K.’nın 2005 yılında eski başbakanlardan Tansu Çiller’in evine girdikten sonra yakalandığı ve yargılandığı belirlendi. Bu suçtan cezaevindeyken izin ihlali yaparak kaçan Yavuz K.’nın 2012 yılı 26 Şubat tarihinde bu kez Galatarasaylı eski yönetici işadamı Cemal Özgörkey’in evine hırsızlık amacıyla girdiği belirlendi. Aralarında 188 bin lira değerinde bir parçanın da bulunduğu saat koleksiyonu, 2 tabanca ve ziynet eşyaları çalan Yavuz K.’nın bir ay sonra yakalanmıştı. Polis kayıtlarında Yavuz K.’nın bugüne kadar 80 kez polis tarafından gözaltına alındığı ortaya çıktı.
Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan Yavuz K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.