Erhan TEKTEN / İSTANBUL, () TEM Otoyolu Edirne İstikameti Tekstilkent Sapağı'nda saat 08.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Görgü tanıklarının ifadesine göre, Tahir Koç'un kontrolünden çıkan araç bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç içerisinde bulunan iki kişi yola savruldu. Şoför ve yanındaki iki yolcu da aracın içinde sıkıştı.
Olayı gören sürücüler kazayı itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yaralılara müdahalede bulundu. İtfaiye ekipleri uzun süre sıkışan yaralıları kurtarmaya çalıştı. Yaralılar Zübeyde Koç, Nisanur Kartal, Furkan Kartal, Emine Kartal çevredeki hastanelere kaldırılırken, sürücü Tahir Koç'un sıkıştığı yerden kurtarılması yaklaşık 30 dakika sürdü. Sıkıştığı yerden kurtarılan sürücü de daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayı gören Turgay Demir, aracın hızlı olduğunu iddia ederek, "Süratı 150-160 vardı. Hakimiyetini kaybetti bir anda. Oraya vurdu. Arabada 3 kadın 2 erkek vardı. Bir anda yolunu şaşırdı. Oraya mı gideceğini, bu yana mı gideceğini şaşırdı herhalde." dedi.
Kaza sebebiyle TEM otoyolu Tekstilkent yol ayrımı uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.
(FOTOĞRAF)