Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Kırklareli'nde 30 emniyet personeli daha açığa alındı.
Alınan bilgiye göre, darbe girişiminin ardından Kırklareli Emniyet  Müdürlüğü'nce yürütülen soruşturma devam ediyor.
 Soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 2'si şube  müdürü, 14'ü başkomiser yardımcısı ile 14 polis memuru görevlerinden  uzaklaştırıldı. Kentte açığa alınan emniyet personelinin sayısı 46'ya yükseldi.
 ELAZIĞ
 Elazığ’da FETÖ/PDY'nin darbe girişimi nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında 9 emniyet müdürü ile 11 emniyet amirinin de aralarında bulunduğu 60 polis gözaltına alındı.  
  Edinilen bilgiye göre, Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) darbe girişimi sonrasında Elazığ'da başlatılan soruşturmalar devam ediyor. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu ileri sürülen polislere yönelik operasyon yapıldı.
  Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne (KOM) bağlı ekipler tarafından yapılan operasyonda 2 emniyet müdür yardımcısı, 7 şube müdürü, 11 emniyet amiri, 20 komiser ve komiser yardımcısı olmak üzere 60 polis gözaltına alındı. Polisler, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
 AĞRI
 Ağrı’nın Patnos ilçesinde FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili 5 polis ve 3 rütbeli asker gözaltına alındı.  
  Ağrı Valiliği’nden yapılan açıklamada, “FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Patnos Emniyet Müdürlüğü’nde görevli iki komiser yardımcısı ve üç polis memuru ile Patnos 3. Jandarma Alay Komutanlığı’nda görevli bir jandarma teğmen ve iki jandarma astsubay çavuş olmak üzere toplamda 8 kişi gözaltına alındı” denildi.