ADANA'da Cumhuriyet Savcısı Birsen Türkoğlu'nun oğlu 16 yaşındaki İhsan Türkoğlu'nun trafik kazasında ölümü yargı camiasını yasa boğdu.
Kaza, dün saat 17.30 sıralarında Fuzuli Caddesi'nde meydana geldi. ATO Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi olan İhsan Türkoğlu, okul servisinden inip Reşatbey Mahallesi'ndeki Hakim-Savcı Lojmanları'na gitmek için karşıya geçmek istedi. Kaldırımdan caddeye inen İhsan Türkoğlu'na Meryem Abdurrahim Gizer Ortaokulu'nda Türkçe öğretmeni olan 35 yaşındaki Yelda Y. yönetimindeki 01 CFV 02 plakalı otomobil çarptı. Ağır yaralanan İhsan Türkoğlu, ambulansla Doktor Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İhsan Türkoğlu, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Sürücü Yelda Y. ise gözaltına alındı.
Daha önce de kardeşi bir trafik kazasında yaralanan İhsan Türkoğlu'nun ölüm haberi, yargı mensupları, İhsan Türkoğlu'nun yakınları ve ailesini yasa boğdu. İhsan Türkoğlu'nun cenazesi bu sabah ailesine teslim edildi. Ardından da ve Savcı Lojmanları'na götürüldü. Gözyaşlarına boğulan  anne Birsen Türkoğlu için ambulans çağrıldı, inşaat mühendisi baba Levent Türkoğlu ise yakınlarının kolları arasında güçlükle ayakta durabildi. İhsan Türkoğlu'nun cenazesi toprağa verilmek üzere Osmaniye'ye götürüldü.