ADANA'da 54 yaşındaki işsiz A.S. hakkında, öz kızı 20 yaşındaki N.S.'ye, 10 yaşından itibaren cinsel tacizde bulunduğu, 14 yaşından 19 yaşına kadar da tecavüz edip başka erkeklerle fuhuşa zorladığı iddiasıyla 30 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Merkez Seyhan İlçesi'nde yaşayan 4 çocuk babası A.S., 1996 yılında Adana 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde o tarihte 10 yaşında olan öz kızı Ö.S.'ye cinsel istismar suçundan 6 yıl hapis cezası aldı. Cezasını tamamlayan A.S., iddiaya göre 2004 yılında da o tarihte 10 yaşında olan küçük kızı N.S.'ye cinsel tacizde bulunmaya başladı. Küçük kız 14 yaşına geldiğinde de babasının tecavüzüne uğradı. Sürekli alkol alıp, eve arkadaşlarını da çağıran A.S., para karşılığında kızını 39 yaşındaki H.U. ve 55 yaşındaki S.Ç. ile fuhuşa zorladı. 9 yıl boyunca yaşadıklarını kimseye anlatamayan N.S., 30 Eylül 2013 tarihinde polise giderek babasını şikayet etti.
RUH SAĞLIĞI BOZULDU
N.S.'nin şikayeti üzerine baba A.S., H.U. ve S.Ç. gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. 1 Ekim 2013 tarihinde nöbetçi mahkemeye çıkarılan A.S. ve S.Ç. tutuklanırken, H.U. tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi. Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, baba A.S. hakkında 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' ve 'fuhuşa teşvik' suçlamasıyla 30 yıl, Hüseyin U. ve Selahattin Ç. hakkında da 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' 15'er yıl hapis cezası istemiyle iddianame hazırladı. Mağdur N.S.'nin 10 yaşından itibaren babası A.S.'nin cinsel istismarına maruz kaldığına, 14 yaşından itibaren de çok kez tecavüze uğradığına ve para karşılığı fuhuş amaçlı başka erkeklere pazarlandığına yer verilen iddianame, 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilirken Adli Tıp Kurumu da N.S.'nin yaşadıkları nedeniyle ruh sağlığının bozulduğu yönünde rapor verdi.
'İÇKİ PARASI İÇİN SATTI'
2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya katılan N.S., 10 yaşından itibaren babasının tacizine ve sonrasında da hem babasının hem de diğer sanıkların tecavüzüne uğradığını söyledi. Yaşadıkları nedeniyle çok acılar çektiğini anlatan N.S., psikolojisinin bozulduğunu belirtti. Baba A.S. ise, suçlamaları kabul etmedi. Kızına cinsel istismarda bulunmadığını ve fuhuşa zorlamadığını öne süren A.S., masum olduğunu iddia etti. Sanıklar H.U. ve S.Ç. de, N.S. ile kendi rızasıyla cinsel ilişkiye girdiklerini söylerken, kızın babasına para verdiklerini ileri sürdü. Duruşmada tanık olarak dinlenen N.S.'nin annesi E.S., "Kocam A.S. içki parası için kızımı bilerek diğer sanıklara satmıştır" dedi. N.S.'nin ağabeyi S.S. ise, "Babamın kardeşime cinsel istismarda bulunduğunu görmedim ama seziyordum. Kardeşimi mini etek giydirip gezdiriyordu, yanında yatırıyordu" diye konuştu. S.Ç. ve A.S.'nin tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

FOTOĞRAF