ŞANLIURFA'da, aralarında daha önceden husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde merkez Eyyübiye İlçesine bağlı Vergili Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; husumetli Gök ve Bahar aileleri fertleri arasında sözlü tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada, taraflar birbirlerine taş, sopa ve tabancalarla saldırdı. Oratalık savaş alanına dönerken köylülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden jandarmalar, çevre güvenliğini aldı. 112 Acil Sağlık ekipleri ise yaralanan Ahmet, Huriye, Halit, Abit, Ali, İzzet, Mahmut ve İzzettin Bahar ile Halil Gök, Abdulcelil Gök, Mehmet Yüksel ve Sara Yüksel'i ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla kent merkezindeki hastanelere götürdü.

HASTANEDE ÖLDÜ

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan yaralılardan 48 yaşındaki İzzettin Bahar, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Bahar'ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Yaşanan olayın ardından jandarmalar, Vergili Mahallesi'nde önlemlerini arttırdı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI