- ŞANLIURFA’da, son 1 ay içerisinde para karışlığında fuhuş yapıldığı iddiasıyla polis tarafından baskın yapılan 70 ev mühürlendi. Baskınların ardından bu kez boş arazide fuhuş amaçlı kurulduğu ileri sürülen çadır ise belediye ekipleri tarafından iş makineleriyle yıkıldı.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son aylarda fuhuş olaylarının artması üzerine birbiri ardına operasyon düzenledi. Kent merkezinde son 1 ay içerisinde yapılan baskınlarda, para karşılığı fuhuş yapıldığı belirlenen ve çok sayıda kişinin yakalandığı 70 ev mühürlendi. Polis ekipleri, son olarak önceki gün fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine Akbayır Mahallesi'ndeki boş araziye kurulan çadıra operasyon düzenledi. Yapılan baskında; Suriye uyruklu 1 kadın ile 2 erkek gözaltına alındı, şüphelilerden H.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
ÇADIR YIKILDI
Boş araziye kurulan içinde fuhuş yapıldığı ileri sürülen çadır ise belediyeye ait iş makineleri tarafından yıkıldı. Yıkılan çadır içresinde bulunan elektrikli ısıtıcı ile yataklar ise belediye ekiplerince toplandı.

AL-ÖŞ (HK/AK)  (FOTOĞRAFLI)