ŞANLIURFA'da, işlettiği bakkal dükkanını kapattığı sırada uğradığı tabancalı saldırıda yaşamını yitiren 33 yaşındaki Mustafa Çeviker'i öldürdüğü iddia edilen 4 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.
Olay, geçen 28 Aralık'ta Şıh Maksut Mahallesi 3238'inci Sokak'ta meydana geldi. Mustafa Çeviker, bakkal dükkanını kapattığı sırada yanına yaklaşan kimliği belirsiz kişilerin tabancalı saldırısına uğradı. Açılan ateş sonucu ağır yaralanan Çeviker hastanede yaşamını yitirirken, saldırganlar ise kaçtı.
Cinayetin ardından çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, görgü tanıklarının ve Çeviker'in yakınlarının ifadesi ve araştırmaları doğrultusunda şüphelilerin kimliklerini belirledi. Yaşamını yitiren Çeviker'in akrabası olan şüphelilerin adreslerini de belirleyen polisler, savcılık izniyle Eyyüp Nebi Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenledi. Baskında evde bulunan Reşit, Muhammet, Yusuf ve Halit Çeviker gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan ve cinayeti kız alıp-verme meselesinden işlediklerini itiraf eden 4 şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından; 'kasten adam öldürmek' suçundan adliyeye sevk edildi.