SAMSUN'un Havza İlçesi'nde, otomobilin yol kenarındaki traktöre çarpması sonucu meydana gelen kazada 4'ü ağır 5 kişi yaralandı.
Kaza dün akşam saatlerinde Havza'nın Çelikalan Köyü yakınlarında meydana geldi. Çelikalan Köyü'ne giden 50 yaşındaki Hasan Tuğlu yönetimindeki 55 HT 318 plakalı traktörün lastiği patladı. Hasan Tuğlu ve yardım için ona gelen 24 yaşındaki Necmettin Akbulut, yol kenarında traktörün patlayan lastiğini değiştirmek isterlerken, 61 yaşındaki Ramazan Kaya yönetimindeki 19 EE 022 plakalı otomobil, traktöre arkadan çarptı.
Çarpmanın etkisiyle traktörün lastiğini tamir eden Hasan Tuğlu ve Necmettin Akbulut ile otomobil içerisindeki Ramazan Kaya, 26 yaşındaki Nesrin Kaya ve 6 yaşındaki Rabia Su Gülal yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumları ağır olan Necmettin Akbulut, Ramazan Kaya, Nesrin Kaya ve Rabia Su Gülal, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.