Hakan ÇELİKBAŞ/ SAMSUNS () - SAMSUN 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevine atanan 1'nci Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Gündal görevine başladı. 
Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü 1'nci Sınıf Emniyet Müdürü İrfan Akkaya, Emniyet Genel Müdürlüğü Ankara Teftiş Kurulu Başkanlığı görevine getirildi. Akkaya'nın yerine ise Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda görev yapan evli 2 çocuk babası 1'nci Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Gündal getirildi. Yeni görevine başlayan Gündal, okulda 205 personelin ve 486'sı bayan 954 öğrencinin bulunduğunu belirterek şunları söyledi:
"Türkiye'de bayan polis yetiştiren İstanbul'dan sonra ikinci Polis Meslek Yüksek okuluyuz. Polis Okulu öğrencilerimiz daha önce sivil kıyafetlerle de çarşı izinlerine çıkıyorlardı. Ancak Samsun halkının polis adaylarını görmesini ve bir süre sonra polislik mesleği görevine başlayacak olan arkadaşlarımızın da üniformayla dolaşmanın etkisini görebilmeleri için çarşı izinlerine resmi kıyafetlerle çıkartıyoruz. Ayrıca Polis Meslek Yüksek Okulumuzdaki halı ve çim futbol sahalarımızı yenileyerek, öğrencilerimizin daha iyi alanlarda spor yapmalarını sağlayacağız."

HÇ(MS/COŞ) (FOTOĞRAFLI)