SAKARYA'nın Ferizli İlçesi'nde, para karşılığı fuhuşa yer temin edildiği öne sürülen otele polis baskın yaptı. Baskında otel sahibi, oğlu ve  bir kadın gözaltına alındı.
Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri Ferizli İlçesi'nde  26 yaşındaki Sertaç E.'nin işlettiği otelde para karşılığı yabancı kadınların fuhuş yaptırıldığı ihbarını aldı. Oteli takibe alan Asayiş Şube Ahlak Bürosu ekipleri dün akşam baskın yaptı. Baskında işletmeci Sertaç E., babası Nail E. ile 41 yaşındaki Nurten S. adlı kadın gözaltına alındı. Değişik ülke vatandaşı kadınların ise baskın sırasında otelin arka kapı ve pencereden kaçtıkları ileri sürüldü.
Gözaltına alınan Nail E.'nin otelin eski işletmecisi olduğu ve bir süre önce fuhuş yaptırdığı için yakalanıp hakkında işlem yapılınca, otelin ruhsatsının iptal edilmesi üzerine yeni ruhsatı oğlunun üzerine çıkarttığı belirtildi.
Gözaltına alınan 3 kişi, 'Fuhuşa yer temin etmek' suçlamasıyla adliyeye sevk edilirken Sakarya Emniyet Müdürlüğü otelin kapatılması için valiliğe yazı yazdı.

ZT(MB/İD)