MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, gece bastıran sağanak yağmur nnedeniyle bazı caddeler dereye döndü, küçük su baskınları görüldü.
İlçede akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 4 saat aralıksız süren sağanak yağmur, caddeleri derelere çevirdi. Aşırı yağış nedeniyle rögarlar tıkandı, caddelerde su birikintileri oluştu. Emin Anter Bulvarı ile Dere Sokak'ta trafik bir süre kontrollü sağlanırken, bazı ev ve su iş yerlerinde hafif su baskınları oldu. Bitez Beldesi'nde Söğütlü Caddesi de su altında kaldı. Gökçeler Dağı'ndan gelen sel sular, su yüksekliğinin yarım metreyi bulmasına ve ulaşımın kesilmesine neden oldu. 
Atatürk, Cumhuriyet ve Cevat Şakir Caddeleri ile Dere ve Hamam Sokak yaklaşık bir saat boyunca Gökçeler Dağı'ndan gelen sel suları altında kaldı. Trafik, itfaiye ve zabıta ekiplerinin sabaha kadar alarmda olduğu gecede bazı araçlar suların içinde kalarak bozuldu.
Torba Mahallesi başta olmak üzere birçok yerde sık sık elektrik arızaları meydana geldi. Belediye itfaiye ve zabıta ekipleri sabaha kadar tıkanan rögarları açmak için çalışırken trafik ekipleri de göle dönen cadde ve sokaklarda önlem aldı. Bodrum'da sağanak yağışın bugün gece yarısına kadar etkili olması bekleniyor.