Sinan BİLGİLİ / İSTANBUL, () Fatih'te 3 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazanın hızla gelen sürücünün, rögardan taşan su nedeniyle kayganlaşan yolda duramaması sonucu meydana geldiği öne sürüldü.
Fatih Sahil Yolu Yedikule Işıklar Sirkeci İstikameti'nde kaza saat 10.00 sıralarında meydana geldi. 34 UE 3699 plakalı aracı ile ilerleyen ismi öğrenilemeyen kadın sürücü, önce İsmail Kenet idaresindeki 34 LZV 53 plakalı otomobile ardından da Kemal Demir idaresindeki 34 VF 9876 plakalı araca çarptı. Kadın sürücü ile diğer araç sürücüleri Kemal Demir ve İsmail Kenet kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, Kenet'in kullandığı otomobilde bulunan Talat Doğruyol araçta sıkıştı.
İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri arka koltukta sıkışan Doğruyol'u kurtarmak için çalışmalara başladı. Doğruyol, itfaiyenin yaklaşık 10 dakika süren çalışmasının ardından sıkıştığı yerden kurtarıldı. Bu sırada kadın sürücü ise Doğruyol'un başında bekleyerek çalışmaları izledi.

"ISLAKLIĞIN ORADA BAYAN DURAMADI"
Kazanın olduğu yolun rögarın geri tepmesi taşan su nedeniyle ıslak olması dikkat çekti.
Sürücü İsmail Kenet, "Yerler ıslaktı. Islaklığın orada bayan duramadı. Süratli geliyordu. Bize vurdu. Neye uğradığımızı şaşırdık. Önce bariyerlere sonra diğer araca vurdu" diye konuştu. Diğer araç sürücüsü Kemal Demir ise, "Yolda su olduğu için herkes yavaşlıyordu. Ama sürücü duramadı. Önce Kartal'a vurdu sonra bana vurdu. Bende bariyerlere vurdum. Ondan sonra hatırlamıyorum. Birden gelişti olay" diye konuştu. Doğruyol ile hafif yaralanan kadın sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza yapan araçlar çekiciler tarafından yoldan kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, itfaiye ekiplerinin yolu yıkaması ile tekrar trafiğe açıldı.Ancak rögardan taşan suyun yola akmaya devam ettiği görüldü.