Mehmet BULUT/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te, 34 yaşındaki Serkan Karakuzular yemek yediği restoranda henüz belirlenemeyen bir nedenle, 2'si kadın 4 kişilik grupla tartıştı. Kavgada göğsünden bıçaklanan Karakuzular ölürken, kaçan şüpheliler ise polis tarafından yakalandı.
Olay, gece saat 02.30 sıralarında İnönü Caddesi'ndeki restoranda meydana geldi. İddiaya göre, Serkan Karakuzular ile kendisinden sonra restorana gelen ve alkol aldığı ileri sürülen Mikail R., Abdurrahman G., Hülya S. ve Rahime A. ile tartıştı. Çıkış nedeni bilinmeyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada, Serkan Karakuzular kim tarafından kullanıldığı bilinmeyen bıçakla göğsünden yaralandı. Karakuzular kanlar içinde yere yığılırken, 4 kişi ise 27 V 6211 plakalı minibüse binerek kaçtı.
İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Serkan Karakuzular'ın öldüğünü saptadı. Karakuzular'ın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Şüphelilerin içinde bulunduğu minibüs, polis tarafından Hoşgör Mahallesi'nde durduruldu. Polis ekipleri, şüphelileri, sağlık kontrolünün ardından sorgulamak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürdü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

MB (HK/CK) (FOTOĞRAFLI)