İZMİT(Kocaeli), ()- İZMİT'in Gündoğdu Semti'nde bulunan Kocaeli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Dumandan etkilenen Rehabilitasyon merkezi görevlisi 4 kişi Kocaeli Devlet ve Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi hastanelerinde tedavi altına alındı.

Türkiye'nin bir çok yerinden bedensel engellinin geldiği Kocaeli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü'nün mutfak bölümünde alevler yükselince, rehabilitasyon görevlileri itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Rehabilitasyon Merkezi görevlileri bu arada bedensel engelli hastaları tedbir amaçlı merkezin bahçesine çıkardı.

Yangının çıktığı mutfağın yan tarafında bulunan ofiste çalışan kurum personellerinden İbrahim Sağdıç, Aslan Ceyhan, Davut Balaban ve Selçuk Doğan dumandan etkilendi. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen 4 kişi Kocaeli Devlet ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde tedavi altına alındı. Yangının çıkış nedeni ile ilgili araştırma başlatıldı.

EA(MB/SSA) (FOTOĞRAFLI)