Yusuf YAVUZ- Mehmet CANDAN/ İZMİR, () - İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde, bunalıma girdiği iddia edilen 18 yaşındaki Alihan Demirci, İZBAN banliyö tren raylarına yatarak intihar etti. Trenin çarptığı genç, yaşamını yitirdi. Bir pidecide garson olarak çalışan Alihan Demirci'nin, sosyal paylaşım sitesindeki hesabında "Garson bey menüde ne var -Hayat var efendim +al senin olsun bu hayat ben yokum... Alihan" yazdığı belirlendi.
Olay, bugün saat 01.00 sıralarında İZBAN İnkılap durağı yakınlarında meydana geldi. Cumaovası - Aliağa seferini yapan İZBAN treninin makinisti Yaşar Güllü, İnkılap durağını geçtikten yaklaşık 500 metre sonra raylarda yatan bir kişiyi gördü. Makinistin fren yapmasına rağmen raylarda yatan kişi trenin altında kaldı. Makinistin durumu bildirmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri, olay yerine geldi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede trenin altında kalan kişinin öldüğü belirlendi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede ölen kişinin Alihan Demirci olduğu belirlendi. Alihan Demirci'nin ayakkabısı ve ceketi İZBAN treninden yaklaşık 50 metre geride bulundu. Yapılan incelemenin ardından Alihan Demirci'nin cesedi İzmir Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Alihan Demirci'nin yaklaşık bir gün önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabında "Garson bey menüde ne var -Hayat var efendim +al senin olsun bu hayat ben yokum... Alihan" yazdığı görüldü.
Olayın ardından gerekli önlemleri alan İZBAN yetkilileri, trendeki yolcuları başka bir trenle tahliye etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YY(İÖ/BT) (FOTOĞRAFLI)