ADANA'da şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüsün çaptığı 5 yaşındaki Ramazan Öztürk'ün ölüm anı, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Güzelevler Mahallesi'nde 28 Kasım'da meydana gelen kazanın ardından ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerine göre, 27 yaşındaki Mehmet Alp yönetimindeki 01 M 0352 plakalı minibüs, karşıdan karşıya geçmek isteyen Ramazan Öztürk'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan Öztürk, park halindeki kamyona çarpıp, kendisine çarpan minibüsün arka tekerleklerinin altına düştü. Yaklaşık 150 metre minibüs altında sürüklenen Ramazan Öztürk olay yerinde can verdi.
Minibüsten inen Mehmet Alp ise bir süre çocuğa baktıktan sonra araca binip kaçmak istedi. Çevredekilerin linç etmeye kalkıştığı sürücü Alp, mahkemece tutuklandı. Olayda minibüsün camları kırıldı. 
KAZA DEĞİL CİNAYET
Çevredekilerin minibüsü taş ve sopalarla parçalama anını da kaydeden güvenlik kamerası görüntülerini izleyen, ölen çocuğun aynı adı taşıyan amcası 25 yaşındaki Ramazan Öztürk, "Tutuklanan sürücü ifadesinde 60 kilometre hızla gittiğini, yolun mıcırlı olması nedeniyle minibüsün kayıp yeğenime çarptığını söylemiş. Görüntülerde ne yol mıcırlı ne de sürücü 60 kilometre hızla gidiyor. Ayrıca hiç fren yapmıyor ve yeğenime çarptıktan 150 metre sonra duruyor. Bu, kaza değil cinayettir. Sürücünün cinayet suçundan yargılanmasını istiyoruz" dedi.