İZMİR’in Ödemiş İlçesi’nde çıkan kavgada, pompalı tüfekle ateş açılması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Polis, kaçan saldırganı aramaya başladı.
Ödemiş’te oturan 29 yaşındaki Gökhan Yayık, eşleri arasında husumet bulunan Yılmaz adlı kişi ile dün saat 22.00 sıralarında Emmioğlu Mahallesi Yaprak Sokak’ta tartışmaya başladı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgaya, Yayık’ın yakınları da karıştı. Kavgada, yanındaki pompalı tüfeğini peş peşe birkaç el ateşleyen Yılmaz, kaçtı. Vücudunun çeşitli yerlerine saçmalar isabet eden Gökhan Yayık, babası 54 yaşındaki Hüseyin Yayık, ablası 33 yaşındaki Leyla Sarıteke ve eniştesi 33 yaşındaki İsmail Sarıteke, yaralandı.
Ödemiş Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Gökhan Yayık doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan babası ise ilk müdahale ardından İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavileri süren diğer yaralılar Leyla ve İsmail Sarıteke’nin hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Polis, olaydan sonra kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.