BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde salı akşamı evden çıktıktan sonra dönmeyen 46 yaşındaki Hüseyin Özkan, Konurlar ile Bahariye Köyü arasındaki Kayacık Mevkii'nde ormanlık alanda pompalı tüfekle öldürülmüş halde bulundu.
Hüseyin Özkan, bir süre önce işleri iyi gitmeyince İnegöl Mobilyacılar Sanayi Bölgesi'ndeki işyerini kapattı, kendilerine ait binayı kiraya verdi. Yine mobilya ticareti yapan Özkan, geçen salı akşamı namazından sonra 34 AG 610 plakalı otomobilini alarak evden çıktıktan sonra dönmedi. Hüseyin Özkan gece dönmeyince sabah saatlerinde kayınbiraderi Ahmet Özkan ve yeğenlerine bilgi verildi. Bir süre araştırma yapan Özkan ailesi fertleri sonuç alamayınca, İnegöl Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Jandarmaya yapılan ihbarda ise ilçeye bağlı Konurlar ile Bahariye Köyü arasındaki ormanlık alanda yoldan 250 metre uzaklıktaki dere yatağında erkek cesedi bulduğu bildirildi. Hüseyin Özkan, İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesedi teşhis etti.
Bölgede yapılan araştırmada Hüseyin Özkan’a ait otomobil, Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerindeki Ortaköy Kavşağı yakınlarında İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bulundu. Pompalı tüfekle öldürülen Hüseyin Özkan’ın yaklaşık 35 bin lira alacağı bulunduğu, cinayetin bu ne nedenle işlenmiş olabileceği üzerinde duruluyor.