KONYA'da 155 Polis İmdat hattına bir kadının 'Erkek arkadaşım rahatsız ediyor' ihbarı üzerine verilen adrese giden polis, Ümmühan İ. ile karşılaştı. Alkollü olan kadının şikayetinin olmadığını söylemesinin ardından ayrılan polisler, ikinci kez "Baygınlık geçiliyorum, yardım edin" ihbarıyla gittikleri adreste Ümmühan İ.'yi bulamadı.
Olay, bugün saat 07.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Abdülaziz Mahallesi Kumru Sokak'ta bulunan bir apartmanın birinci katında meydana geldi. İddiaya göre adının Ümmühan İ. olduğunu söyleyen bir kadın, 155 Polis İmdat telefonunu arayıp erkek arkadaşının kendisini rahatsız ettiğini söyleyerek yardım istedi. Kısa sürede kadının verdiği adrese gelen polis, Ümmühan İ.'yi kimsenin rahatsız etmediğini tespit etti. Alkollü olduğu öne sürülen Ümmühan İ.'nin de her hangi bir şikayette bulunmaması üzerine, polis olay yerinden ayrıldı.
Ümmühan İ., kısa süre sonra yine polisi arayıp ''Baygınlık geçiriyorum, yardım edin" ihbarında bulundu. Tekrar eve gelen polis, kapıyı kimsenin açmaması üzerine itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İtfaiyenin yardımıyla pencereden daireye giren polis, evde kimseyi bulamadı.
Polis, isminin Ümmühan İ.'yi aramaya başladı. TY(İA/AAA)(FOTOĞRAFLI)