BURSA'da 75 yaşındaki Ayşe Dağ, mahallesinde yaşadıkları sıkıntıları güvenlik görevlilerine bildirmek için, asılsız olarak "Evimin önündeki derenin kenarında ceset var" ihbarında bulundu. Belirtilen adrese gelen polislere sitem eden Ayşe Dağ, "Evladım başka türlü gelmiyorsunuz. Kapımızı penceremizi açamıyoruz. Her gece dere kenarında birileri gelip kafa çekiyor. Gencecik evlatlarımız var. Ne yapacağımızı şaşırdık" dedi.
Merkez Osmangazi Kayhan Mahallesi Boyacıkulluğu Sokak'da oturan Ayşe Dağ, 156 Jandarma ihbar hattını arayarak, Irgandı Köprüsü altında cansız bir kişinin yattığını söyledi. Belirtilen adresin polis sorumluluk bölgesinde olduğunu tesbit eden jandarma, 155'e bilgi verdi. Kısa sürede Irgandı Köprüsü'ne giden ekipler, çevrede yaptıkları aramada her hangi bir ceset bulamada.
Bunun üzerine ihbarda bulunan telefon numarasını arayan polis ekipleri, yanına gittikleri Ayşe Dağ'ın, ilginç sitemi ile karşılaştılar. Mahallerinde tanımadıkları kişilerin her gece dere kanarında alkol aldığını söyleyen Ayşe Dağ, "Evladım başka türlü gelmiyorsunuz. Kapımızı penceremizi açamıyoruz. Her gece dere kenarında birileri gelip kafa çekiyor. Özel yatak getirip burada yatıp kalkıyorlar. Gencecik evlatlarımız var. Ne yapacağımızı şaşırdık" dedi.
Asılsız ihbar yapan Ayşe Dağ'ın şikayetini dinleyen polis ekipleri, önce şaşırdı sonra güldü. Ekipler, belirtilen güzergah geceleri sürekli kontrol edileceğini söyleyip yaşlı kadını yatıştırdıktan sonra ayrıldılar.