KONYA'da hırsızlık için girdikleri markette polisin geldiğini görünce içerisinde bozuk paralar bulunan yazar kasanın çekmecesini söküp alarak kaçmaya başlayan 34 yaşındaki Fuat K. ve 24 yaşındaki Yunus Emre Y., kovalamaca sonrası kısa sürede yakalandı.
Olay, saat 04.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Babalık Mahallesi Kemerli Caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. İddiaya göre, poliste çeşitli suçlardan 90 kaydı bulunan Fuat K. ile 15 suç kaydı bulunan Yunus Emre Y., marketin kapısını levye ile açarak içeri girdi. Kasaya yönelen şüpheliler 15 paket sigarayı aldıkları sırada ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerini fark etti. Panik yapan şüpheliler içerisinde 50 lira madeni para bulunan yazar kasanın çekmecisini söküp alarak kaçmaya başladı. Polisin peşine düştüğü şüpheliler kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.
Memleketi Osmaniye'den kan davası nedeniyle kaçtığını ve Konya'da sokaklarda kaldığını ileri süren Yunus Emre Y., polise, "Fuat'ın bir suçu yok. Ben memleketime gidecektim. Yol param olmadığı için hırsızlık yaptım" diye ifade verdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.