ADANA'da hırsızlık için girdiği apartmanda polisin geldiğini fark edip, 3'üncü kattan atlayan 26 yaşındaki Turan Ç.'nin sağ ayağı kırıldı.
Olay, Merkez Seyhan İlçesi'nin Cemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan Turan Ç. ile arkadaşları 19 yaşındaki Cem E. ve aynı yaştaki Mahsun F., dün saat 22.00 sıralarında ışıkları yanmayan binaya girmeye karar verdi. Turan Ç., pencere demirlerinden tırmanarak binanın 2'nci katına çıktı, arkadaşları ise gözcülük yapmak için sokakta beklemeye başladı. Balkon kapısından 2'nci kattaki daireye giren Turan Ç., masa üzerinde duran dizüstü bilgisayarı alıp, aşağıda bekleyen arkadaşlarına verdi.
Turan Ç. daha sonra pencere demirlerinde 3'üncü kata tırmandı. Eve giren Turan Ç., eşyaları karıştırırken, durumu çevredeki vatandaşlar fark etti. Polisi arayan vatandaşlar 'hırsızlık' ihbarında bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Mahsun F. ile Cem E.'yi çaldıkları dizüstü bilgisayarla ile birlikte yakaladı. Arkadaşlarının yakalandığını gören Turan Ç., kaçmak için 3'üncü kattan atladı. Yere düşen Turan Ç.'nin sağ ayağı bileğinden kırıldı. Sekerek kaçmaya çalışan şüpheli, yakalandı ve Adana Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından sorguya alındı. Suçunu itiraf eden 3 şüpheli, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Turan Ç., neden gözaltına alındığını soran gazetecilere "Ayağımı top oynarken kırdım" dedi.