Akif ARICI/ ANTALYA, () - ANTALYA'da oturduğu evde yakınlarını bıçakla tehdit eden ve bir kadını yaralayan 40 yaşındaki Halil Kanbirimer, olaya müdahale etmek isteyen polislere de saldırdı. 3 polisin hafif yaralandığı olayda sağ bacağından vurularak etkisiz hale getirilen Kanbirimer, hastanede tedaviye alındı.
Olay saat 17.30 sıralarında Konuksever Mahallesi, 799'uncu Sokak'ta meydana geldi. Elindeki bıçakla çevredekileri rahatsız eden ve bir kadını hafif yaralayan Halil Kanbirimer, polis ekiplerinin yanına gelmesini istemedi. İkinci kattaki evinin balkonundan alt kata inen şüpheli polislere taş atarak karşılık verdi. Bir süre sonra zemin kata inen Kanbirimer kendisine müdahale etmek isteyen polisleri bıçakla yaraladı. Bir polisi elindeki ekmek bıçağıyla kovalamaya başlayan şüpheli diğer polisler tarafından önce havaya ateş edilerek uyarıldı, ardından sağ bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Olay yerine çağırılan ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen şüpheli tedaviye alındı. Olaya müdahale ettikleri esnada yaralanan 3 polis memuru da aynı hastanede tedavi edildi.
Polis olay yerinde inceleme yaparken, Halil Kanbirimer'in epilepsi hastası olduğunu iddia eden eski eşini sakinleştirmeye çalıştı.

FOTOĞRAFLI