ÇORUM'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru 45 yaşındaki A.L., evinin önünde park halindeki otomobilinde beylik tabancasını kalbine dayayıp ateş etti. Hastaneye kaldırılan A.L.'nin durumunun ağır olduğu bildirildi.
Olay, bugün Çorum'un Akkent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir bunalımda olan 3 çocuk babası polis memuru A.L., evinin önündeki otomobiline binip kapıları kilitledi ve beylik tabancasını kalbine doğrultup tek el ateş etti. Silah sesini duyarak koşanlar, polis memurunu kanlar içinde buldu. Aracın ön camını kıran komşular, zaman kaybetmemek için yaralı polisi otomobil ile Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Ameliyata alınan A.L.'nin durumunun ağır olduğu belirtildi.
MESLEKTAŞLARI HASTANEYE AKIN ETTİ
A.L.'nin meslektaşları haberi alınca hastaneye akın etti. İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan da hastaneye giderek olayla ilgili bilgi aldı. Doğan olayla ilgili bir açıklama yapmadı.
Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Musa Zorlu, polis memuru A.L.'nin durumunun ciddi olduğunu belirterek, "Ameliyata alındı. Kurşun kalbe isabet etmiş durumda. Sağlık durumu hakkında şu an bir şey söyleyemeyiz. Ancak, kurşun kalbe isabet ettiği için hayati tehlikesi mevcut" dedi.