- KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şubesi'nde görevli 13 yıllık polis memuru Aytaç Güneş’in dün akşam tabancası ile başına ateş ederek canına kıymasının nedeninin 'ödenemeyen borç' olduğu ortaya çıktı. 2 çocuk babası polis memurunun borçlarını ödeyemediği ve bunu gurur yaptığı için intihar ettiği belirtildi.  
Dün akşam görevinden Derince İlçesi'ndeki evine geldikten sonra eşi Nilüfer Güneş ile bir süre konuşup odaya giren polis memuru Aytaç Güneş, beylik tabancası ile başına bir el ateş etti. Silah sesi üzerine odaya giren eşi onu kanlar içinde görünce çığlık çığlığa yardım istedi. Binada oturan komşuların haber vermesiyle gelen 112 Acil ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Aytaç Güneş, ameliyata alınmasına rağmen kurtarılamadı.  
EŞİ HASTANEYE KALDIRILDI
Yapılan ilk araştırmalarda, polis memuru Aytaç Güneş'in bir miktar borcu bulunduğu ve ödeyemeyince bunu gurur meselesi yaptığı anlaşıldı. Polis memuru Aytaç Güneş'in eşi Nilüfer Güneş ise bu sabah saatlerinde şiddetli sinir krizine girdi. Yakınları tarafından sakinleştirilemeyen Nilüfer Güneş, eve gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Aytaç Güneş'in cenazesinin Bölge Trafik Müdürlüğü’nde yapılacak töreninin ardından  toprağa verilmek üzere memleketi Tokat’a götürüleceği belirtildi.

EA(MB/COŞ) (FOTOĞRAFLI)