Buket YETİŞSİN/DİDİM (Aydın), () - AYDIN'ın Didim İlçesi'nde, polis memuru 35 yaşındaki Evren Gençsoylu, gittiği bir barda çıkan ve dışarı taşan kavgada bıçakla yaralandı. Olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına alındı.
Muş İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Evren Gençsoylu, Aydın'ın Didim İlçesi'ne bağlı Akbük Mahallesi'ne, eşi ve ikiz kızları ile  tatile geldi. Dün saat 23.00 sıralarında Altınkum Yalı Caddesi'nde gezen Gençsoylu ve ailesi Yalı Caddesi'ndeki bir eğlence mekanına girdi. Kısa süre sonra Gençsoylu ile burada bulunan bir kişi arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma mekanın arka tarafındaki boş alanda devam etti. İddiaya göre, Gençsoylu tartıştığı kişinin yakınlarının da gelmesi ile kendini yönelik olası saldırıyı önlemek için havaya 3 el ateş etti. Bu sırada, çıkan arbedede Gençsoylu, kol, bacak ve sırtından bıçakla yaralandı.
Mekandaki diğer müşteriler, durumu polise ve 112 Acil servis ekiplerine bildirdi. Bıçaklanan polis memuru Gençsoylu, ambulansla Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kavgaya karıştıkları öne sürülen işyerinin işletmecisi ve çalışanlarının da aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Tedavi altına alınan Gençsoylu'nun durumunun iyi olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Polis, Gençsoylu'nun bıçaklanmasıyla ilgili soruşurma başlattı.

FOTOĞRAFLI