KAYSERİ’de görev yapan 27 yıllık polis memuru 50 yaşındaki Mustafa Yılmaz, evinde ölü bulundu. Beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdiği belirlenen Yılmaz'ın cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Malatya'ya gönderildi. 
Merkez Melikgazi İlçesi Emniyet Müdürlüğü Yıldırım Beyazıt Polis Merkezi Amirliği’nde başpolis olarak görev yapan Mustafa Yılmaz’ın Malatya’da bulunan eşi Gülay Yılmaz dün akşam TOKİ konutlarını evini telefonla aradı. Israla çaldırmasına rağmen eşine ulaşamayan Gülay Yılmaz, endişelenip, karşı komşuları olan başpolis Mustafa Akkoyun’u aradı. Mustafa Akkoyun, kapıyı kırarak girdiği evde meslektaşının cesedini buldu.
Doktorların beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdiğini belirlediği Mustafa Yılmaz için bu sabah Emniyet Müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene, eşi Gülay, kızları Selin ve Senay, oğlu Cihan ile yakınları, Emniyet Müdür Yardımcıları, mesai arkadaşları katıldı.
Selin ve Senay Yılmaz babalarının fotoğraflarını öperken, Gülay Yılmaz ise eşinin fotoğrafını okşayarak ağladı. Selin Yılmaz, "Bunu da mı görecektik? Baba sesimi duy ne olur" diyerek gözyaşı döktü. Mustafa Yılmaz’ın ağabeyi Ahmet Yılmaz, kardeşinin meslektaşlarından helallik istedi. Polis Mustafa Yılmaz'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Malatya’ya götürüldü.