Elvan EZBER İSTANBUL, () PENDİK'te silahlı 4 kişi takip ettikleri Serhat Güngör ve Ahmet Irk'ı alışveriş için araçlarını park ettikleri yerde silahla vurduktan otomobili gasp edip kaçtı. Saldırganlarla yaralılar arasında husumet olduğu öğrenildi.

Pendik Çamçeşme Mahallesi'nde saat 11.00'de meydana gelen silahlı saldırı olayı iddialara göre şöyle gerçekleşti. Serhat Güngör ve Ahmet Irk Aydınlık Caddesi 60 numaralı dükkanın önünde araçlarını park etti. Alışveriş yapmak için araçtan inen ikiliye içinde dört kişinin bulunduğu bir otomobil yaklaştı. Otomobilden inen ve silahlı olduğu belirtilen 4 kişi Güngör ve Irk'la tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Silahlarını çeken saldırganlar ateş ettikleri Güngör ve Irk'ı kol ve bacaklarından yaraladı. Saldırganlar daha sonra vurdukları kişilerin otomobilini de gasp edip kaçtı.

Yaralı iki kişi ambulansla Pendik'teki Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Olay yerine gelen polis, dükkan önünde inceleme yaptı. Saldırganlarla yaralılar arasında husumet olduğu ve kısa süre önce de kavga ettiği belirtildi.Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
EE (FOTOĞRAF)