BARTIN'da üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Eray Elma, doğum gününü kutladığı arkadaşlarıyla tartışınca sinirlenip dirseğiyle pencereye vurdu. Kırılan cam, Elma'nın sağ kolunun dirsek altından kesilerek kopmasına yol açtı. Hastaneye kaldırılan Elma, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
Olay, sabaha karşı 05.00 sıralarında Kemerköprü Mahallesi'nde üniversite öğrencilerinin kaldığı evde meydana geldi. Karabük Üniversitesi'nde eğitim gören Eray Elma, dün doğum gününü kutlamak için Bartın'daki arkadaşlarının yanına geldi. Eray Elma, iddiaya göre evde arkadaşlarıyla bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Elma, tartışma sırasında sinirlenince dirseği ile pencereye vurdu. Cam kırılırken, Elma'nın sağ kolu dirsek altından koptu.
Elma, arkadaşlarının haber vermesiyle gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aşırı kan kaybı nedeniyle kalbi duran Elma, hastanedeki müdahale ile yaşama döndürüldü. Kolunun dikilmesi için Ankara'ya sevk edilmek istenen Elma'nın kalbi, Bartın çıkışında ambulansta yine durdu. Hastaneye geri götürülen ve müdahale ile yeniden yaşama döndürülen Elma, yoğun bakıma alındı. Eray Elma'nın durumunun ağır olduğu belirtildi.
Polis evde bulunan diğer 2 öğrencinin ifadesine başvururken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

AA(EE/SS)