KAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık İlçesi'nde, duvarını delerek girdikleri kuyumcunun vitrinindeki altınları çalan soyguncular kaçtı. Polis, yaklaşık 200 bin liralık altın çalan hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.
Olay dün gece geç saatlerde ilçe merkezindeki Kartalkaya Bulvarı üzerindeki kuyumcuda meydana geldi. Önce duvarını demir çubukla kırarak kahveye giren hırsızlar, daha sonra buradan kuyumcuya komşu olan giyim mağazasına geçti. Buradan kuyumcunun duvarına oksijen kaynağı ve demir çubuklarla bir kolun gireceği kadar delik açan hırsızlar vitrinde bulunan altınları çalarak kayıplara karıştı.
Bugün dükkanı açmaya gelen iş yeri sahibi vitrindeki altınların olmadığını fark edince durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptığı ilk incelemede duvarı delmekte kullanılan demir çubuğa ve oksijen kaynağı makinesine ulaştı. Çevrede araştırma yapan polis kuyumcuyu soyan şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Kuyumcudan çalınan altınların yaklaşık 200 bin lira değerinde olduğu bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.