ÇORUM'da yapımı süren TOKİ konutlarında çalışan ve 3 aydır taşeron firmadan parasını alamadığını iddia eden 45 yaşındaki Özkan Demirer, intihar girişiminde bulundu. Güçlükle ikna edilen Demirer'in, polis merkezine götürülüp ifadesi alındı.
Çorum'da yapımı devam eden TOKİ konutlarda kapı montaj işi yapan bir taşeron firmasında işçi olarak çalışan Özkan Demirer, 3 aydır firmadan paralarını alamadıkları gerekçesiyle 10 katlı TOKİ binasının çatısına çıktı. TOKİ’de çalışan diğer işçilerin polise haber vermesi üzerine olay yerine giden ekipler, uzun süre Özkan Demirer’i ikna etmeye uğraştı. Bu sırada Demirer’in 10 katlı binadan atlama ihtimaline karşı bölgede itfaiye ve ambulans hazır bekletildi. 10 katlı binanın çatısında yaklaşık 1.5 saat kalan Özkan Demirer'e arkadaşları, "Burası çok yüksek, dikkat et, bizden sana zarar gelmez, isteğin yerine getirilecek" diyerek ikna etmeye çalıştı.
Hem polis ekipleri, hem de çalışma arkadaşlarının ikna çabaları sonuç verince Özkan Demirer çatıdan indi. Demirer'in çatıdan inip ifadesi için polis merkezine götürülmesinin ardından ücretlerin hesaplarına yatırıldığı belirtildi.

YÇ(MS/AAA)(FOTOĞRAFLI)