HATAY'ın Altınözü İlçesi'nde yaklaşık 10 ay önce kaybolan ve parası için öldürülüp araziye gömüldüğü ortaya çıkan 81 yaşındaki Kore Gazisi Mehmet Güler'in cenazesi düzenlenen törenle toprağa verildi.
Altınözü'ne bağlı Karbeyaz Beldesi'nde yaşayan ve 4 Şubat 2013'te kaybolan Mehmet Güler'i bulmak için çalışmalarını sürdüren İlçe Jandarma Komutanlığı, Güler'in cinayete kurban gitmiş olabileceği ihtimali üzerinde durmaya başladı. Karbeyaz Beldesi'nde oturan komşusu E.K.'den şüphelenen jandarma, bu kişiyi takibe aldı. Şüpheli davranışları sonucu E.K. gözaltına alındı. Sorgusunda suçunu itiraf eden E.K., Güler'i 600 lirası için öldürdüğünü ve cesedini boş araziye gömdüğünü anlattı. Şüphelinin gösterdiği yerden çıkartılan çürümüş ceset otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılan DNA testinde cesedin Güler'e ait olduğu saptandı, E.K. da tutuklandı.
Kore Gazisi Mehmet Güler için bugün Antakya Mezarlık Kompleksi'nde cenaze töreni düzenledi. Askeri yetkililer ve yakınlarının kıldığı cenaze namazının ardından Güler'in cenazesi Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.