Hakan ÇELİKBAŞ/ SAMSUN, () - SAMSUN'da 30 yaşındaki Tural Vural, ailesine vermek için para bulamayınca intihar etti. Vural'ın intiharından önce ailesine hitaben 'Bugün size para bulacaktım, ama başaramadım. Sizleri para bulup kurtaramadım. Bu zamana kadar sizi üzdüğüm için çok özür dilerim. Hakkınızı helal edin' yazılı not bulundu.
Olay, İlkadım İlçesi Kale Mahallesi Fuar Caddesi sahil yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre sahil yolunda gezintiye çıkan bir kişi ağaçların altında sırt üstü yatan birisini görüp polise ve sağılk ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde yerde yatan kişinin öldüğünü belirledi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ceset üzerinde araştırma yaptı. Yapılan araştırmada ceset üzerinde herhangi darp, kurşun ve bıçak yarası bulunamadı. Çevreyi araştıran polis cesedin hemen yanında içinde sıvı olan pet şişe ile 'Bugün size para bulacaktım, ama başaramadım. Sizleri para bulup kurtaramadım. Bu zamana kadar sizleri üzdüğüm için çok özür dilerim. Hakkınızı helal edin. Tural Vural' yazılı bir not buldu. 
Borç yüzünden intihar etmiş olabileceği sanılan Tural Vural'ın ceseti otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

HÇ (MS/RT) (FOTOĞRAFLI)