DENİZLİ’deki bir pansiyona operasyon düzenleyen polis, iki kişiyi gözaltına aldı, operasyonda 6 kilo 894 gram esrar ele geçirildi. İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut, uyuşturucunun sokak satıcılarına ulaşmadan ele geçirildiğini belirtti.
Denizli Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün Karahayıt Beldesi’ndeki bir pansiyonda esrar bulunduğu ihbarını aldı. Operasyon düzenleyen narkotik polisleri pansiyona yaptıkları baskında 37 yaşındaki Y.Ş.B. ve 27 yaşındaki B.A.’yı gözaltına aldı. İki şüphelinin kaldığı odada yapılan aramada ise 6 kilo 894 gram esrar ile 1 esrarlı sigara ele geçirdi. Gaziantep’den Denizli’deki sokak satıcılarına uyuşturucu madde getirdikleri belirlenen Y.Ş.B. ve B.A. adliyeye sevk edildi.
1 YILDA UYUŞTURUCUDAN 200 KİŞİ TUTUKLANDI
İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Denizli’de bir yıldır görev yaptığını ve bu süre içinde yaklaşık 200 kişinin uyuşturucudan tutuklandığını söyledi. Bulut, "Polis teşkilatımızın en yoğun çalıştığı konulardan birisi uyuşturucudur. Gençlerimizi, çocuklarımızı korumak ve kollamak adı altında yaptığımız faliyetlerin başında uyuşturucu var. Bununla ilgili 1 yılda 200 kişiyi yakalayıp tutuklanmalarını sağladık. Bu büyük bir oran, aynı zamanda üzücü olan bir oran. Bu oran bizim için başarı gibi gözükse de toplum için üzücü bir durumdur. Arkadaşlar, esrarı sokak satıcılarına ulaşmadan ele geçirdi. İki kişi gözaltına alındı. Bu başarılı bir operasyondur" dedi.