AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan’ın oğlu Mustafa Aysan Öztaylan, Mardin’den adına gönderilen paket içinde 85 gram esrar ilgili ifade verdiğini ancak konuyla ilgisi olmadığını söyledi.
Öztaylan, 'AKP'li vekilin oğluna ayakkabı kutusunda esrar' başlıklı haberlerle ilgili  Bandırma İlçesi’nde yazılı açıklamada yaptı. Aysan, görsel ve yazılı medyada kendisi ve  ailesi ile ilgili yayınlanan haberleri üzüntüyle öğrendiğini belirterek, şöyle dedi:
"Basında çıkan konuyla yakından ve uzaktan bir alakam yoktur. Mardin ilinden adıma gönderilen paket içerisinde 85 gram esrar maddesine, bir ihbar üzerine Adana ilinde el konularak bilgime başvurulmuştur. Gönderilen paket içerisinde ne olduğu ve otobüs firmasını tanımam hayatımda esrar nedir bilmem. Bu komployu şahsım ve aileme kuranlardan ben de davacı ve şikayetçiyim."
Mustafa Aysan Öztaylan, ailesi ve kendisini küçük düşürecek hiçbir hareket içerisinde bulunmadığını, yasal hakları saklı kalmak kaydıyla konunun takipçisi olacağını söyledi.

FOTOĞRAFLI