Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA'da bir apartmanın asma katında kumarhane olarak kullanılan mekana düzenlenen baskında 58 kişi gözaltına alındı.
Bir istihbaratı değerlendiren Antalya Emniyet Müdürlüğü, Muratpaşa Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Kızılsaray Mahallesi 69'uncu Sokak'taki bir apartmanın büro katında kumar oynandığını tespit etti. Binaya sürekli girip çıkanlar olduğunu saptayan, kumar oynayanlara servis sağlandığı bilgisine ulaşan polis, dün saat 21.45 sıralarında baskın düzenledi.
Aramalarda çok sayıda pinpon topu, tombala kartı, pullar ve tombala makinesi ele geçirildi. Operasyonda 3'ü kumar oynatan olmak üzere 58 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 58 kişiden 55'i, 189'ar TL para cezası kesildikten sonra serbest bırakıldı. Kumar oynattığı belirtilen K.B., G.A. ve Z.G. polisteki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilirken, kumar oynatılan yer mühürlendi.
CAMLARA SİYAH BANT, EVLERE SERVİS
Kumar oynatılan binanın güvenlik kameralarıyla donatıldığı, olası operasyona karşı bina dışına gözcüler yerleştirildiği, kumar oynanan dairenin camlarına dışarıdan fark edilmemesi için siyah bant çekildiği kaydedildi. Müşterilere özel servis hizmeti verildiği, kumar oynamak isteyen kişilerin evlerinden alınarak mekana getirildiği belirtildi.

BT(SU/BT)