Oğuzhan KILIÇ/ALTINTAŞ (Kütahya), () - KÜTAHYA'nın Altıntaş İlçesi'nde özel güvenlik görevlisi Mehmet Özer, gece evinde yakaladığı ve eşinin sevgilisi olduğunu öne sürdüğü 30 yaşındaki Ahmet Birçek'i tabancayla ateş ederek öldürdü, eşi 28 yaşındaki Perihan Özer'i de yaraladı. Daha sonra 112 ve polisi arayan Özer, emniyete gidip teslim oldu.
TEDAŞ'ta özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Mehmet Özer, 3 çocuğunun annesi eşinin başka bir erkekle ilişkisinden şüphelendi. Dün saat 24.00- 08.00 mesaisine gitmek için evden ayrılan Mehmet Özer, saat 01.30 sıralarında işyerinden izin alıp İstiklal Mahallesi Hamam Sokak'taki evine eve geldi. Kapının geç açılmasından ve eşinin paniklemesinden şüphelenen Mehmet Özer evin odalarına baktı ve balkon kapısının arkasında saklanan Ahmet Birçek'i fark etti. Mehmet Özer belinden çıkardığı tabancayla önce Ahmet Birçek'e, ardından da eşi Perihan Özer'e ateş etti. Daha sonra 112 acil ve polisi arayan Mehmet Özer, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip teslim oldu.
KADININ DURUMU AĞIR
Ağır yaralanan Ahmet Birçek ile Perihan Özer ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Evli 1 çocuk babası Ahmet Birçek doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan Perihan Özer'in durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 
OK(EK/COŞ) (FOTOĞRAFLI)