ESKİŞEHİR'de bir fabrikada çalışan işçileri evlerine götüren minibüse otomobil çarptı. Kazada yan yatarak devrilen minibüste ve otomobilde bulunan 8 kişi yaralandı.
Kaza, Uluönder Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'ndeki Kardeşler İlkokulu karşısında akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre ara sokaktan gelip caddenin karşısına geçmek isteyen fabrika işçilerini taşıyan Lütfi Topgül yönetimindeki 26 VV 729 plakalı servis minibüsüne Osman Özer'in kullandığı 26 PY 919 plakalı otomobil çarptı. Minibüs, çarpmanın etkisiyle savrulup yan yatarak devrildi. Kazada minibüs şoförü Lütfi Topgül ve otomobil sürücüsü Osman Özer ile her iki araçta bulunan Halise Özer, Gamze Özer, Hüsnü Özer, Mehmet Çiçek, Mustafa Kara ve Sercan Şakar yaralandı. 8 yaralı kaza yerine gelen 112 ambulanslarıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi ile Yunus Emre Devlet ve Eskişehir Devlet hastanelerine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Semt sakinleri kazanın olduğu yere ışıklandırma sisteminin kurulmasını ve hız kesici kasislerin yapılmasını isteyerek, "Burada sık sık yaralamalı ve ölümlü trafik kazaları meydana geliyor. Önlem alınmasını istiyoruz" dedi.