GAZİANTEP'te, çiftçilikle uğraşan 51 yaşındaki Mustafa Karalar, seyir halindeki otomobilinin önünü kesen kimliği belirsiz kişi yada kişilerin tabancalı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Yeşilkent Mahallesi Havalanı Yolu üzerinde meydana geldi. Büyük Şahinbey Mahallesinde çiftçilik yaptığı öğrenilen 5 çocuk babası Mustafa Karalar, 27 LL 027 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken, aracının önü kimliği belirlenemeyen kişilerce başka bir otomobille kesildi. Araçtan inen bir kişi, yanındaki tabancayla otomobilin içindeki Karalar'a, 8 el ateş etti. Kurşunlar, Mustafa Karalar'ın kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet ederken, saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Olayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ile sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde öldüğü belirlenen Karalar'ın cesedi, polislerin incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Bölgede önlem alan polisler, görgü tanıklarının aldığı ifade ve bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyerek şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

EB (HK/SSA) (FOTOĞRAFLI)