GAZİANTEP’te, annesini hastaneye götüren 28 yaşındaki Dilara Çapur’un park ettiği otomobilin camını kıran kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, içinde ziynet eşyası bulanan çantayı çaldı. Döndüğünde çantasının çalındığını gören Çapur, gözyaşına boğulurken, polis hırsızların bulunması için çalışma başlattı.
Olay, bugün sabah saatlerinde Zübeyde Hanım Bulvarı üzerinde bulunan 25 Aralık Devlet Hastanesi’nde meydana geldi. Dilara Çapur, rahatsız olan annesini tedavi için 27 D 9997 plakalı otomobiliyle hastaneye götürdü. Otomobilini hastanenin bahçesinde park eden Çapur, annesini servise götürdü. Annesini servise götüren kadın daha sonra çantasını almak için yeniden otomobilinin yanına geldi. Ancak, otomobilin camının kırık ve çantasının yerinde olmadığını fark eden Çapur, durumu telefonla polise bildirdi.
İhbar üzerine hastaneye gelen polisler inceleme başlatırken, gözyaşı döken Dilara Çapur içinde altın ve para olan çantasının bulunmasını istedi. Çapur'u teselli etmeye çalışan polisler, hastane ve çevresindeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak hırsızlığı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.