MANİSA’nın Turgutlu ilçesi, Fatih Sanayi Sitesi’nde otomobil yedek parçası satan işyeri, dün saat 22.30 sıralarında çıkan yangında alevlere teslim oldu.
Turgutlu İlçesi’ndeki Fatih Sanayi Sitesi 115 Sokak’ta otomobil yedek parçası satan MHP Turgutlu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Tuncer’e ait işyerinde çıkan yangını özel güvenlik görevlileri farkederek itfaiye ve polise haber verdi. Olay yerine itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekipleri kısa sürede ulaştı. İtfaiye yaklaşık iki saatlik söndürme çalışmasının ardından yangını kontrol altına alabildi. Bu sırada yangın, bitişikteki Ali Özer’e ait tamirhaneye de sıçradı. İtfaiye ekiplerinin anında müdahalesi sonucu yangın daha fazla büyümeden söndürüldü. Yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine yardımcı olmaya çalışan bir vatandaş, yangından etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Yangın nedeniyle fenalaşan dükkan sahibi Muzaffer Tuncer’e olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti.
Turgutlu Belediye Başkanı AK Parti'li Serhat Orhan, Turgutlu Belediye Başkan Adayı MHP'li Turgay Şirin ve MHP Turgutlu İlçe Başkanı Sedat Kutlu da olay yerine gelerek çalışmaları izledi.