Ekrem ÇAĞLAR/SALİHLİ (Manisa), ()- MANİSA'nın Salihli İlçesi'nde otomobil ile traktörün çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 19.00 sıralarında Caferbey Mahallesi kavşağında meydana geldi. İzmir'den Salihli yönüne giden Hünkar Birinci yönetimindeki otomobil ile Zekayi Metin idaresindeki 45 SC 716 plakalı traktör, çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle traktörün römorkunun altına giren otomobil hurdaya döndü. Kazada otomobilde bulunan sürücü Hünkar Birinci ile yanında bulunan kardeşi Filiz Birinci yaralandı. Kazayı gören çevredekiler, durumu sağlık, AKS 110 ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen AKS 110 ekipleri yaralıları sıkıştıkları yerden çıkardı. Hünkar Birinci ile Filiz Birinci, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan Hünkar Birinci ile Filiz Birinci'nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerinde kurtarma çalışmalarını izleyen vatandaşlar ise Caferbey Mahallesi yol kavşağında sinyalizasyon sistemi bulunmadığı için bu bölgede sürekli kaza olduğunu iddia ederek tepki gösterdi.

FOTOĞRAFLI